Navigatieknoppen – Rechterbovenkant – Ingelogd

Klik voor vergroting

Geregistreerd en ingelogd, kun je actief meedoen, (professionele)vrienden maken, meedoen aan groepen, zelf groepen maken, meedoen aan de forums en zelf forum onderwerpen plaatsen.

Home

Klikken op de ‘Home’ brengt naar de startpagina van de site. Op de homepagina kun je kiezen naar welk onderwerp je wilt gaan en/of bij betrokken bent. Wil je iets vertellen (of lezen) wat op b.v. Eemshaven gebeurt, dan klik je op de afbeelding ‘Eemshaven’. Je wordt direct naar het blog van Eemshaven gebracht.

Activiteit

Klikken op activiteit geeft een overzicht van alle activiteiten. Je kunt aan de bovenkant van de pagina direct een bericht schrijven en selecteren waar je dit bericht wilt plaatsen (in welke groep).
Je kunt in de werkbalk kun je een selectie maken(klikken) of je activiteiten van b.v. je vrienden of je groepen wilt zien. Wil je nog meer verfijnen, dan kun je filteren. Open het uitklapmenu(klik) en selecteer(klik) wat je wilt laten tonen.

Onder al deze mogelijkheden en selecties bevinden zich de samenvattingen van de activiteiten. Klikken naast de avatar op de naam brengt naar haar/zijn persoonlijke activiteiten. Klikken op het onderwerp van de activiteit brengt naar het artikel,  klikken op reacties, toont de reacties en je kunt zelf ook reageren. Klikken op favoriet en het onderwerp wordt toegevoegd aan je fovorieten.

Zie onderstaand voorbeeld
Klik voor vergroting

Leden

Klikken op leden geeft een overzicht van de leden. Je kunt zoeken naar een trefwoord wat een lid in zijn/haar profiel heeft geplaatst. In de werkbalk maak je een selectie(klik) of je alle leden of alleen je vrienden wilt tonen.  Openen(klikken) van het uitklapmenu ‘Volgorde op:’ en een selectie maken(klikken) verfijnt de opdracht nog meer. Op deze pagina kunnen ook vriendschappen aangevraagd en geannuleerd worden. Klikken op de naam van het lid(naast de avatar) brengt naar zijn/haar activiteiten pagina.

Zie onderstaand voorbeeld
Klik voor vergroting

Groepen

Klikken op groepen geeft een overzicht van de groepen. Je kunt ook een nieuwe(klik) groep maken. Er kan gezocht worden naar een trefwoord wat zich binnen de groepen bevindt. In de werkbalk maak je een selectie(klik)  alle groepen tonen of alleen de eigen groepen waar je aan deelneemt. De selectie nog verder verfijnen, selecteer in het uitklapmenu(klik) in welke volgorde de groepen getoond moeten worden. Klikken op de naam van een groep brengt naar de groep.

Zie onderstaand voorbeeld
Klik voor vergroting

Forums

Klikken op forums geeft een overzicht van de forums. Je kunt een nieuw forum onderwerp starten. Er kan gezocht worden naar een trefwoord wat zich in een forum moet bevinden. Er kan in de werkbalk geselecteerd worden op alle forum onderwerpen en forum onderwerpen waar je  aan deelneemt. De selectie nog verder verfijnen, selecteer in het uitklapmenu(klik) in welke volgorde de forums getoond moeten worden. Klikken op de naam van forum onderwerp titel, brengt naar het forum onderwerp. Klikken op de naam  van de persoon die het laatst geplaatst heeft, brengt naar zijn/haar activiteiten pagina. Klikken op de naam van de groep brengt naar het forum van de groep.
Meer over forums(klik)

Zie onderstaand voorbeeld
Klik voor vergroting

Blogs

Klikken op blogs geeft een overzicht van de blogs. Je kunt een nieuw(klik) blog maken. Er kan gezocht worden naar een trefwoord wat zich in de blogs bevindt. In de werkbalk maak je een selectie(klik) welke blogs je getoond wilt hebben alle of alleen je eigen blogs waar je minimaal schrijfrechten voor hebt. De selectie kan nog verder verfijnd worden in het openklapmenu(klik) en voorkeur selecteren(klik). Klikken op de naam van het blog brengt naar het blog evenals de knop ‘Bezoek blog’. Klikken op de naam van het laatste onderwerp brengt naar het laatst geschreven artikel op het blog.

Zie onderstaand voorbeeld
Klik voor vergroting

Dit bericht is geplaatst in Route - Navigatie op de site met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe without commenting