Groepsbeheerders

 • Profielfoto van anja

WordPress

Publieke groep actief 3 jaar, 8 maanden geleden

Vragen en antwoorden bij het gebruik van WordPress.
Actief meedoen? Dan eerst registreren!

Handleidingen voor starters: Handleidingen WordPress

Gebruikers een zakelijk profiel laten maken op 1 pagina.

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van anja anja 4 jaren, 12 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #3392
  Profielfoto van paul
  paul
  Lid

  Hi guys,

  Ik heb een blanco 3.4 geïnstalleerd WordPress. Normale Gebruikers krijgen alleen lid rechten. Leden met een eigen zaak krijgen meer rechten. (auteur member denk ik?)

  Wanneer ik met een zakelijke gebruiker aanmeld (made by myself) krijg ik een menu met hun gebruikersprofiel. Ik wil in dit linker menu de mogelijkheid hebben om er een enkele pagina met business info setup te kunnen laten maken. Ze moeten dan alle invulvelden invoeren… NAW gegevens, specialiteiten etc. En een google maps locatie aangeven. Op die manier bouwen ze een zakelijk profiel voor hun business.

  Op deze manier kunnen zij een pagina met hun Bedrijfsinfo bouwen. Naam adres, stad, enz.. Ook kaart enkele foto’s te uploaden en een google.

  Hoe kan ik dit bereiken? .

  Later zou ik graag een beoordelingssysteem en rating-systeem willen toevoegen aan deze pagina’s. Ook komt het natuurlijk voor dat bij een van deze businesses meerdere mensen werken. Die wil ik dan ook toevoegen aan deze pagina en afzondelijke door normale leden kunnen laten raten.

  Please help me out,

  Bedankt Paul

  #3635
  Profielfoto van anja
  anja
  Sleutelbeheerder

  @pauloldenzaal: Dan zul je op zoek moeten naar diverse plugins via http://wordpress.org/extend/plugins/ Ik It b.v. te denken aan zoeken op trefwoorden als: user member, en/of of Google maps. Samengevat: in de pluginbibliotheek zoeken naar plugins die jouw wensen kunnen vervullen. Tip: Wel eerst de plugins testen of ze ook werkelijk doen wat je wilt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Spring naar werkbalk