Groepsbeheerders

 • Profielfoto van anja

WordPress

Publieke groep actief 3 jaar, 8 maanden geleden

Vragen en antwoorden bij het gebruik van WordPress.
Actief meedoen? Dan eerst registreren!

Handleidingen voor starters: Handleidingen WordPress

WordPress overzetten naar naar eigen URL

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van anja anja 4 jaren, 4 maanden geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #3377

  Ik weet niet of ik goed bezig ben, maar ik ben mijn WP website aan het aanmaken op een subdomein van mijn html website.
  Het adres van mijn html website is dus http://www.mijndomein.nl
  Het adres van mijn WP website is http://mijndomein.mijndomein.nl

  De WP website staat dus los van mijn html website omdat ik deze nog tot nader order gewoon toegankelijk wilde houden.

  Kan iemand mij hiermee helpen.

  Ed

  #3546
  Profielfoto van anja
  anja
  Sleutelbeheerder

  @edgunneweg Ed, daar ga je hoogstwaarschijnlijk problemen mee krijgen. Links die niet kloppen, database die niet goed werkt. Dit gaat véél verder als een WordPress startersvraag. Dit is een vraag voor experts, die kun je beter stellen op het WordPress Forum. Ik heb iets gevonden onder deze link (op het Nederlandse Forum) http://nl.forums.wordpress.org/topic/website-verplaatsen-binnen-je-domein

  #3547

  Dank je wel Anja,
  Nooit gedacht dat ik met mijn beperkte kennis van WP tot een vraag voor experts zou kunnen komen. Juist omdat ik mijn oude website on-line wilde houden en geen tweede WP-website ernaast wilde het ik het op het subdomein gedaan, omdat dat bij dezelfde ISP is. Waarschijnlijk had ik dezelfde problemen met overzetten gehad als ik de site lokaal op mijn PC had gezet, vandaar dat ik (onwetend) de keuze voor het subdomein heb gekozen. Jammer want er zit al veel werk in, maar nog veel meer te doen. Website begint er een beetje uit te zien na heel veel experimenteren.

  Ed

  Ed

  #3548

  Ik ben nieuw op dit forum 3en heb nog niet door hoe alles werkt. Ik werk met WP 3 5 1 Ik schrijf een blog en als ik dat upload naar mijn domein dan is dat http://www.02051935.nl/wp-admin/post.php?post=810&action=edit&message=6 Als ik dan op het dashboard ‘tonen’ klik krijg ik deze melding: The requested URL /2013/02/16/update16022013158-troosteloos-compromis-tussen-nationaal-politiek-opportunisme-en-subsidieverslaving-van-de-27-regeringsleiders/ was not found on this server.
  Maar als ik dan naar het domein ga staat de upload er gewoon op. Dat heb ik pas de l;aatste 3 weken. Daarvoor werkte het feilloos. Wie weet wat er fout gaat?

  #3549
  Profielfoto van anja
  anja
  Sleutelbeheerder

  @janb Jan, Met ‘ik schrijf een blog’ bedoel je ‘ik schrijf een bericht’ neem ik aan.
  Wat bedoel je met ‘als ik dat upload naar mijn domein’? Je slaat het bericht toch gewoon op in WordPress, dan staat het normaal gesproken gewoon op je site.
  Wat heb je gedaan, nadat het het goed werkte? b.v. nieuwe plugins geupload, dingen veranderd? Sorry, maar ik kan je nog geen antwoord geven, omdat me onduidelijk is wat je bedoelt en wat er gebeurd is.

  #3550

  Het blog is meestal iets van 150K. Het is een financieel/economisch blog. Ik klik dan op publiceren en dan wordt het geupload naar http://www.02051935.nl Tot zover gaat alles goed, maar als ik dan op ‘tonen’ klik terwijl de file http://www.02051935.nl/wp-admin/post.php?post=810&action=edit&message=6 voorstaat dan krijg ik niet de geuploadde file op 02051935.nl te zien maar: The requested URL /2013/02/16/update16022013158-troosteloos-compromis-tussen-nationaal-politiek-opportunisme-en-subsidieverslaving-van-de-27-regeringsleiders/ was not found on this server. Ik denk dat er bij de laatste update van WP iets fout gegaan is.

  #3551
  Profielfoto van anja
  anja
  Sleutelbeheerder

  @janb Jan, probeer eerst eens al je plugins uit te schakelen (behalve de akismet) en controleer of het dan wel werkt zoals je in je gedachten hebt. Doet alles het dan wel naar behoren, dan ligt het aan één van je plugins. Schakel de plugins in dat geval 1 voor 1 in, na na elke keer inschakelen van een plugin controleren of het nog steeds werkt zoals je wilt. Zo kun je de plugin vinden die een conflict veroorzaakt.

  Is dat niet het geval, dan is het misschien een optie om de WordPress upgrade opnieuw te doen.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Spring naar werkbalk