• michel janssen heeft een nieuwe reactie geplaatst in een activiteit 5 jaar, 8 maanden geleden

  In antwoord op:michel janssen plaatste een bericht in de groep BuddyPress Bedankt voor u snelle reactie. Ik heb Buddypress automatisch geïnstalleerd en gebruik de nieuwste Buddypress en Wordpress versie. En hoe bedoeld u een […] Bekijken

  Beste Anja, Ik vind wel als van wordpress terug. Maar als ik een pagina aanmaak dan geeft hij aan pagina niet gevonden. Ik heb verder een standalone installatie. Is er een plugin voor een multi.

 • michel janssen plaatste een bericht in de groep Groepslogo van BuddyPressBuddyPress 5 jaar, 8 maanden geleden

  Bedankt voor u snelle reactie. Ik heb Buddypress automatisch geïnstalleerd en gebruik de nieuwste Buddypress en Wordpress versie. En hoe bedoeld u een pagina aanmaken. Als ik op nieuwe pagina klik dan kan ik niet instellen iets dat van Buddypress is.

  • @amichel252 Michel, whaahhhh… geen u zeggen, doe ik ook niet tegen jou.
   Nee dat klopt, bij nieuwe pagina, dat je niets van BuddyPress terugvindt.
   Ik heb het over de instellingen van je Dashboardmenu, de instellingen van BuddyPress.
   Nog een vraag, heb je een multi installatie van WordPress, zodat er meerdere subsites gemaakt kunnen worden, of…[Lees meer]

  • Beste Anja, Ik vind wel als van wordpress terug. Maar als ik een pagina aanmaak dan geeft hij aan pagina niet gevonden. Ik heb verder een standalone installatie. Is er een plugin voor een multi.

  • @amichel252 Michel, dat je zo laat antwoord krijgt komt omdat je niet bij een groep bent aangesloten. Als je een bericht schrijft op je eigen naam dan krijg ik geen notificatie e-mail. Graag aansluiten bij groep BuddyPress. Helemaal links onderin in je Dashboardmenu (Bij BuddyPress) moet je BuddyPress instellen. Dus op de tekst ‘BuddyPress’…[Lees meer]

  • @michel252 Michel, er is geen plugin voor een multi, daar zul je andere stappen voor moeten ondernemen. De BuddyPress stel je in links onderin in je dashboardmenu. Klikken op BuddyPress. En daar zul je je voorkeuren moeten instellen.

 • michel janssen heeft zich aangesloten bij de groep Groepslogo van BuddyPressBuddyPress 5 jaar, 8 maanden geleden

 • michel janssen heeft een update geplaatst 5 jaar, 8 maanden geleden

  Hallo, ik heb een site en ik heb vandaag buddypress geïnstalleerd. Maar als ik op een onderwerp van buddypress klik. Geeft hij aan pagina niet gevonden. Wat moet ik doen?.

  • @amichel252 Michel, hier kan ik niet zoveel mee. Er kan van alles misgegaan zijn. Heb je de BuddyPress juist geïnstalleerd. Werkte WordPress correct toen je dit deed? Heb je de BuddyPress ingesteld? Heb je de pagina gemaakt? Op wat voor onderwerp klik je? Nou ja veel dus.. ik kan je helaas (nog) geen antwoord geven.

   Michel? Als je je aansluit…[Lees meer]

 • michel janssen is geregistreerd lid geworden 5 jaar, 8 maanden geleden