NextGEN Gallery

Met de  NextGEN Gallery plugin van Photocrati kun je diashows, gallerys en/of albums in je pagina’s en berichten plaatsen.  Er wordt zelfs een widget meegeleverd waardoor je gallery’s en albums ook in het zijmenu kunt tonen.  Deze plugin heeft vele mogelijkheden en het is de moeite waard je hierin te verdiepen.

Lees verder

Geplaatst in Nextgen gallery | Getagged , , , , , , , , , | 178 Reacties

WP-Polls

Meningen peilen

Een poll is een korte vraag om de mening en de wensen van je bezoekers te peilen. Je kunt het b.v. gebruiken om aan ideeën tegemoet te komen, of je site te verbeteren.

Instellen en uitvinden

Het is even spelen en uitvinden met deze plugin. Als de boel eenmaal naar je wensen is ingesteld, dan heb je ook wat. Kijk voor uitgebreide instructies op de site van Lester Chan(Engels).
Lees verder

Geplaatst in WP-Polls | Getagged , , , , , | 39 Reacties

WP-Email

VoorbeeldKlik voor vergroting van een voorbeeld


Bericht/pagina doorzenden

Het zou zomaar kunnen dat iemand op jouw site iets vindt wat zeer interessant voor bekenden van hem/haar kan zijn. Lester Chan heeft de plugin WP-email ontwikkeld waarmee  site bezoekers een pagina/bericht kunnen doorzenden naar kennissen die interesse kunnen hebben voor je bericht Lees verder

Geplaatst in WP-Email | Getagged , , , , , , | 4 Reacties

Taxonomy terms order

klik voor vergroting

Met de Taxonomy Terms Order kun je eenvoudig d.m.v. klikken en slepen de volgorde van je categorieën wijzigen in je eigen gekozen volgorde. De plugin bestond al, maar had nog geen vertalingscodering(dus ook geen vertalingsbestand). In samenwerking met de Remus van Nsp.code van de plugin heb ik de code ertussen geprutst, met als resultaat dat de plugin wereldwijd in eigen taal gebruikt kan worden.
Ontwikkelaar van de plugin: Remus van Nsp.code
Vertaler plugin: Anja
Download plugin vanaf WordPress

Download vertaling v1.2.9

Kom je een vertaalvauwt tegen laat het hier weten, je helpt mij en anderen ermee.

Werkwijze installatie plugin Lees verder

Geplaatst in Taxonomy terms order - Categorie volgorde | Getagged , , , , , , | Een reactie plaatsen

My Link Order

Link volgorde wijzigen simpel door klikken en slepen

Met my link order (mijn link volgorde) kun je d.m.v. klikken en slepen eenvoudig de volgorde van je links wijzigen in elke volgorde die je maar wilt. Deze plugin is ontwikkeld door Froman118 en met onverbeterlijk enthousiasme door mijn persoontje vertaald.
Lees verder

Geplaatst in My link order | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen

My Category Order

Met My Category Order (mijn categorie volgorde) kun je d.m.v. klikken en slepen eenvoudig de volgorde van je categorieën wijzigen in elke volgorde die je maar wilt. Deze plugin is ontwikkeld door Andrew Charlton. Met onverbeterlijk enthousiasme door mijn persoontje vertaald.

Lees verder

Geplaatst in My category order | Getagged , , , , , , | Een reactie plaatsen

Google (XML) sitemap generator

Deze plugin van Arne Brachhold is naar je wensen instelbaar en genereert een sitemaps.org compatibele sitemap van je WordPress site welke wordt ondersteund door Ask.com, Google, MSN Search en YAHOO.

Wat zijn XML-Sitemaps?

Dit is een simpele manier voor webmasters om zoekmachines te informeren over de pagina’s op hun sites die beschikbaar zijn om doorzocht en gevonden te worden. In de eenvoudigste uitleg, een Sitemap is een XML bestand dat de URL’s in een lijst weergeeft, op volgorde met extra metadata over iedere URL (wanneer het voor het laatst bijgewerkt is, hoe vaak het gewoonlijk gewijzigd wordt, en hoe belangrijk het is, in relatie met andere URLs in de site) waardoor zoekmachines met meer gerichtheid kunnen zoeken en vinden in de site. Meer informatie kan gevonden worden op sitemaps.org(Engels) en op het searchenginewatch blog(Engels).

Lees verder

Geplaatst in Google (XML) sitemap generator | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

Cforms

Contact formulieren ontwerpen

Met Cforms kun je contact formulieren ontwerpen voor je site. Het is niet de meest eenvoudige om mee te werken, maar wel de meest flexibele. Inclusief de mogelijkheid voor Spambeveiling, Ajax ondersteuning, backup en resetten, meerdere ontvangers, rol manager ondersteuning, database tracking en nog veel meer.
Cforms is ontwikkeld door deliciousdays.com, waar je de plugin kunt downloaden.

Lees verder

Geplaatst in Cforms | Getagged , , , , , | 52 Reacties

BP Group Management

Dit is een BuddyPress plugin.
BP Group Management van Boone B. Gorges is een plugin die de BuddyPress groepen beheert in één enkel scherm. De puntjes op de i gezet wat betreft de vertalingscode en de plugin vertaald. In overleg met Boone heeft hij het doorgevoerd, waardoor alweer de hele wereld deze plugin kan gebruiken in zijn/haar eigen taal.
Lees verder

Geplaatst in BP Group management | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen