Register Plus

Ongewenste registraties

Knorrig word ik er van (en dat is heel voorzichtig uitgedrukt). Leden uit Verweggistan die zich registreren op onze werkgroepen.net site en er helemaal niets te zoeken hebben. Op zoek gegaan naar een plugin die dit soort naarlingen op afstand kan houden. En… er eentje gevonden, de register plus. Een must zou ik zeggen om deze plugin te gaan gebruiken.

Extra registratie velden

Met de register plus van skullbit kan het registratieformulier gewijzigd worden. Je kunt extra velden toevoegen zoals o.a. wachtwoordvelden, invitatiecodes, disclaimer, captcha beveiliging, priofielvelden en email bevestiging. Je kunt voor elk veld kiezen of deze verplicht gesteld wordt of niet.

Ontwikkelaar plugin: Skullbit
Vertaler plugin: Anja
Download plugin vanaf WordPress Deze plugin wordt niet meer aangeboden door WordPress Plugins.

Download vertaling versie 3.51

P.s. Deze vertaling bestaat uit 218 regels. Eent type of vertaalfout is zo gemaakt. Kom je zoiets tegen, laat het hier weten, dan kan ik het wijzigen.

Werkwijze installatie plugin:

 1. Unzip het bestand en plaats de complete map in de /wp-content/plugins map.
 2. Activeren in het Dashboard -> plugins

Werkwijze installatie vertaling:

 1. Unzip vertaling-regplus-nl_NL
 2. Plaats het reg-plus-nl_NL.mo bestand in de /wp-content/plugins/register-plus map.

Instellen plugin:

 • In Dashboard -> Instellingen -> Register plus
Dit bericht is geplaatst in Register plus met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

21 reacties op Register Plus

 1. GJtje schreef:

  Wel jammer trouwens dat de site van de originele maker niet meer op skillbit te vinden is, waar wel weet ik nog niet…
  Hopelijk sterft deze meesterlijke plugin daardoor geen stille dood 🙁

  • anja schreef:

   GJtje: Als je in het bovenstaande artikel klikt op de link naar skullbit, kom je terecht op de site van DEVBITS,(Marcus geeft hier wat meer uitleg (en ik zal contact met hem opnemen voor de Nederlandse vertaling) vervolgens Register Plus klikken en je komt op de WordPress plugin site waar Register Plus gedownload kan worden.

 2. GJtje schreef:

  Aanmelden als in inloggen op de site gaat gewoon op de gebruikelijke wijze vanuit WP. Aanmelden als in registreren, dat is maar net welke je instelt.
  Als ik je een advies mag geven, zet dan ook een van de Captcha modules aan (hier is wel GD of Imagemagick nodig op de server, tenzij je reCaptcha gebruikt, dat is een externe service speciaal hiervoor). Deze voorkomt een boel onzinnige registraties, zoals spambots.

  Captcha is een techniek, waarbij een gebruiker de tekst van een plaatje moet overtypen, om zo uit te sluiten of het geen spambot is.

 3. koehoen schreef:

  waarmee hebikdan mijn beperkingen????
  Hoe zou jij mij dan kunnen stimuleren alles om te gooien….
  Wat zou je plan van aanpak zijn?

  • anja schreef:

   koehoen: als ik een starter zou zijn, in elk geval een thema die widget ready is en diverse andere mee-geïnstalleerde mogelijkheden heeft. WordPress biedt vele (gratis) thema’s, gewoon proberen zou ik zeggen, vind je een bepaald thema niets kun je deze weer verwijderen (of deactiveren)en een andere kiezen.
   http://wordpress.org/extend/themes/

 4. koehoen schreef:

  hoi anja,
  Het is niets eigenwijsachtigs. het is meer zo dat ik zo begonnen ben en niet anders durf/kan….
  anders moet alles opnieuw gedaan worden.. snik.
  Ik werk dus nogsteeds met plugins.

 5. koehoen schreef:

  hoi anja hieronder bij jullie site zie ik een leuke tag plugin.
  welke is dit? ik wil hem ook graag op mijn site hebben.
  dank!

 6. Sander schreef:

  Anja, bedankt. Dat valt inderdaad mee.
  En dan nog even zorgen dat er een link komt om te registreren bij de berichten/comments.
  Moet dit in de code of is hier ook een instelling voor?

 7. Sander schreef:

  Is het ook mogelijk dat een reactie zoals deze pas gegeven kan worden als iemand is ingelogd op je website?

  • anja schreef:

   Sander: Dat kan. Ga naar je Dashboard -> Instellingen -> Reacties. Aanklikken bij ‘Andere reactie instellingen ‘Gebruikers moeten geregistreerd en ingelogd zijn om te kunnen reageren. ‘
   Onderaan de pagina de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.
   Klaar!
   (Dat valt mee hè?)

 8. marco schreef:

  Ik heb deze leuke plugin gebruikt, en de vertaling hiervan, bedankt daarvoor. Ik mis alleen de vertaling van “Confirm Password”. Suggesties over hoe ik dat kan aanpassen ??

  Alvast bedankt!

  • anja schreef:

   Marco: Je kunt het via dashboard -> plugins -> Register plus zoeken en daar ‘bewerken’ (klikken) aan de rechterkant. Je komt nu in de editor van register plus. Zoek de tekst die je wilt vervangen en vervang deze. Wees wel zo verstandig om alle code te laten staan, anders werkt je hele register plus niet meer. Klaar? klik bestand bijwerken. Om fouten te voorkomen maak een kopie van het hele bestand en sla dit even tijdelijk op in je kladblok. Gaat het dan overhoopt mis, kun je altijd het originele weer terugzetten.

 9. GJtje schreef:

  Hey Anja!

  Dankjewel voor jouw snelle reactie. Ik vroeg het me gewoon af, omdat ik volgens mij geen NL vertaling meer heb gezien in de plugin (versie 3.5.1 geloof ik inmiddels).

  Als ik een vertaling gemaakt heb, mail ik die wel naar skullbit en naar jullie. 🙂

 10. anja schreef:

  GJtje: Toelichting: Meestal overleg ik met de ontwikkelaars en lever de .mo . Omdat er regelmatig updates komen, zal niet steeds de nieuwste via de ontwikkelaar aangeboden worden. Op deze site schrijf ik erbij welke vertalings versie van deze site gedownload kan worden. Correspondentie met Skullbit op 5 mei:
  Thanks Anja. You are welcome to host the plugin, just remember that I update frequently – on 2.5 already! I’ve also added you language file to my Register Plus page:
  http://skullbit.com/wordpress-plugin/register-plus/

 11. GJtje schreef:

  Is het .mo bestand al gestuurd naar skullbit? 🙂
  Dan kan de maker het toevoegen in de plugin zelf.
  Overigens erg gave plugin moet ik zeggen!

 12. Kees schreef:

  Ja, ik had het al gevonden. Bij algemeen moest ik aanvinken ‘Bezoekers mogen zich aanmelden’, maar ik keek daar steeds overheen.

 13. anja schreef:

  Kees: Je hebt het naar je wensen ingesteld in Dashboard -> Instellingen -> Register plus? Niks gezegd. ben even bij je site op bezoek geweest. Als je nu in je zijmenu kijkt bij leden en vervolgens registreren klikt kun je zien dat je een vééél uitgebreidere registratie mogelijkheid hebt.

 14. Kees schreef:

  Ik heb register Plus, maar hoe moet ik het maken dat gebruikers zich kunnen aanmelden? Want ik zie nergens een link staan voor gebruikers zodat ze zich kunnen aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe without commenting