Welkom

Welkom op de WordPress Plugins site van werkgroepen.net. Op deze site zul je diverse vertalingen van plugins vinden, evenals beknopte handleidingen voor de plugins.

De site is gemaakt om samen oplossingen te vinden voor problemen en vragen die je ondervindt bij het gebruik van de WordPress plugins.

Kom je iets tegen waar je zo gauw het antwoord niet op weet, kun je iets niet vinden, of ondervind je iets wat (nu nog) onmogelijk lijkt?

Schroom niet, stel je vragen in de reactie vakken, samen gaan we op zoek naar oplossingen.
En… zo helpen we elkaar internet deskundigen te worden.
(Twee weten meer dan 1, vier meer dan 2, acht meer dan… enz. enz.)

Voorstellen

Zal me even voorstellen: Anja, Websitebouwer en enthousiast  WordPress en BuddyPresser. Begeleider en ondersteuner voor groepen WordPress/BuddyPress gebruikers. Het gaat om samenwerken en samendoen en daar vooral samen het nut en plezier van te beleven (b.v. in verenigingen, organisaties, stichtingen en tal van plaatsen waar groepen mensen met elkaar samenwerken).

Werkzaamheden

Ik werk ik mee in de communicatie, het leggen en onderhouden van contacten. Dit geldt voor internet gebruik én voor ontmoetingen in het echt. Het één kan niet(meer) zonder het ander. De boventoon van mijn werkzaamheden wordt gevoerd door het beheer aan de ‘achterkant’ van de sites, waardoor het aan de ‘voorkant’ soepel verloopt.

Geïnteresseerd of ik iets voor je vereniging, organisatie of groep kan betekenen?
Bezoek mijn bedrijfssite: FokkerEnzo.net

Overnemen

De vertalingen, handleidingen en afbeeldingen hier geplaatst, mogen overgenomen worden, mits er een duidelijk zichtbare link met vermelding naar mijn bedrijfssite of naar werkgroepen.net/wordpress gegeven wordt. Meer informatie

Het werk van werkgroepen.net/wordpress/ en de subsites zijn gelicenseerd onder een
Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Unported licentie

Creative Commons Licentie