Profielfoto van anja

door

WordPress 3.0 RC3

13 juni 2010 in Divers

Even een berichtje van de voortgang naar de WordPress 3.0 op deze site.
De 3.0 RC3 is hier inmiddels in gebruik en compleet door mij vertaald. Neehee… ik bied hem nog niet aan om te downloaden, dat komt pas als de definitieve versie uit is.

Alvast wat weetjes: Heel handig in het nieuwe Dashboard, bij elk scherm zit een ‘Help’ een korte handleiding (in het Nederlands). Dat is één van de redenen waarom ik zo’n beetje 10 dagen met de vertaling ben bezig geweest.

Het nieuwe standaard thema Twentyten wat bij de WordPress 3.0 geleverd wordt, is een prettig thema met veel meer mogelijkheden als het standaard thema wat in het verleden met de installatie meegezonden werd.

O ja, ik wás bezig een aantal handleidingen om te zetten naar Handleidingen WordPress vanaf 2.7 en ik had er een heel handig systeem voor uitgevonden en toen..en toen… heb ik op een gegeven moment alles per ongeluk tegelijkertijd verwijderd……. Sorry, maar ik ga ook geen nieuwe handleidingen voor de WordPress 2.7(+) meer maken. De volgende site wordt een handleidingen site WordPress 3.0.

Wel zo handig met een netwerk site als deze nu is. Onbeperkt nieuwe sites aanmaken en te beheren vanaf één en hetzelfde Dashboard. Én de BuddyPress geïnstalleerd zodat we vriendjes met elkaar kunnen worden en groepen kunnen vormen over één bepaald onderwerp van WordPress of BuddyPress b.v.

Tot zo ver de stand van zaken. Nog even geduld voor de download van de vertaling  en de handleidingen van de WordPress versie 3.0

Groetjes anja.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe without commenting

Spring naar werkbalk