Profielfoto van anja

door

WordPress NL versie 2.8.5/2.8.6

4 november 2009 in Divers

WordPress.nl is weer actueel met de vertaling van WordPress.

Op verzoek van Evert ook mijn vertaling weer te downloaden op de download pagina

16 reacties op WordPress NL versie 2.8.5/2.8.6

 1. Anja! Je bent geweldig!
  Ik heb intussen snel gerestored naar 2.8.6 en wacht nog wel op je vertaling.
  By the way: als je er hulp bij nodig hebt hoor ik dat graag.

 2. Mauvan: Gevonden! Alleen… , als je een tijdelijke Nederlandse versie wilt gebruiken, gebruik voor nu even de vertaling die je hier kunt downloaden van de 2.8.4. De 2.9 geeft aan dat er 151 nieuwe regels te vertalen zijn. Ben ik vanavond wel mee zoet. Zal m’n best doen om hem morgen downloadbaar te hebben.

 3. Mauvan(nogmaals): wonderlijk, in eerste instantie (op een van mijn testsites, oudere versie) deed de vertaling het gewoon, toen ik eenmaal de vertaling van 2.8.5/2.8.6 erin zette, werd het dasboard engels, weer de 2.8.4 erin en hij is weer in het nederlands. ik ga het uitvogelen, hoe dit zit.

 4. Mauvan: Jij bent snel… ik heb hem nog niet gedownload.
  P.s. ben er nu mee bezig op één van mijn test sites.

 5. Zojuist braaf geupdate naar WP 2.9. Helaas krijg ik de vertaling niet aan de praat. Ik gebruik de laatste vertaling (van 2.8.6) en de config.php is correct gedefinieerd.
  Een ding viel mij op: de oude config.php verwijst voor het plaatsen van de het .mo bestand naar wp-includes/languages, terwijl de het config.sample.php van 2.9 het heeft over de map wp-content/languages.
  Overigens heb ik de verplaatsing getest: geen verschil, de admin pagina’s blijven in het engels.

 6. En zoals ik je ook al teruggemaild heb: Heel erg bedankt!!!

 7. Ik zou ik niet zijn als ik hem niet al vertaald zou hebben…
  Ik stuur hem naar je e-mail

 8. Bedank voor de snelle reactie Anja. Jammer dat er geen vertaling van is. Misschien iemand die het al eens zelf heeft gedaan en beschikbaar wil stellen? Anders heb ik nog ff een flinke klus te doen…

 9. Aad: Dat zul je handmatig in de .php bestanden van het thema moeten doen. Het Home thema (zowel van de standaard installatie als van de MU) bevat géén vertaalbestand.

 10. Weet iemand of en waar een Nederlandstalige versie van het thema Home voor MU-wordpress te downloaden is?

 11. Bedankt Anja. Erg aardig (en makkelijk) die link. Het werkt o.k.

 12. Aad: Staat bij werkwijze op de downloadpagina waar je de vertaling vandaan gehaald hebt: Werkwijze: zie bericht WordPress 2.7 uitgebracht!……
  Maar goed je mag(voor deze ene keer) ook hier klikken.

  Als je bij dat bericht naar onderen scrollt, kun je ook eventuele probleemoplossing vinden als de vertaling onverhoopt niet werkt.

  P.s. Je thema wordt niet vertaald. Zit niet bij de WordPress vertaling inbegrepen. Hopelijk zit er een vertaalbestand bij het thema. Anders moeten de .php bestanden van het thema aanpast worden.

 13. Hoe moet ik het Nl-taalbestand verder plaatsen?

 14. Evert: Bijgewerkt! Je kunt hem van de downloads pagina afhalen.

 15. Evert: Uhhhh…… wat bedoel je? Wat bij de downloads neerzetten? De 2.8.5? De 2.8.5 heeft t.o.v. 2.8.6 weinig wijzigingen, 2 stuks geloof ik. Heb ze zelf niet eens aangepast.

 16. Graag bij de downloads neerzetten zodat iki versie 2.8.5 kan downloaden. Ik neem aan dat deze niet zo verschilt van 2.8.6?
  Thnxs!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe without commenting

Spring naar werkbalk