Links – Bewerken(2.7+)

27-links-bewerkenScherm opties

Rechts bovenin bevinden zich de de knoppen ‘Scherm opties’ en Help. Klikken op ‘Scherm opties’ en het venster opent.

Kies (aan- of uitvinken) wat je op het bewerk scherm getoond wilt hebben. Er kan gekozen worden uit URL(=internetadres), Categorieën, rel (=relaties) en Wysiwyg(=tonen aan de bezoekers) Om het scherm te sluiten weer op het ‘driehoekje’ klikken.

Help

Naast de knop ‘Scherm opties bevindt zich de ‘Help’ knop. Klikken brengt je naar links(verwijzingen) voor ondersteuning van WordPress.org (in het Engels). Nogmaals op de ‘Help’ knop klikken en het venster sluit weer.

Zoek Links

Onder de knoppen ‘Scherm opties’ en ‘Help’ bevindt zich het zoekvak ‘Links’. Voer een zoekterm naar een link in, klik ‘Zoek links’ en alleen de links waarvan de opgegeven zoektoerm voorkomt worden getoond.

27-links-help-schermopties

Linkerbovenkant

Aan de linker bovenkant van de titelbalk bevinden zich de opties

Bulkacties (verwijderen)

In de links lijst titels selecteren (het vakje voor de titel aanvinken), op het omgekeerde driehoekje in ‘bulkacties klikken, verwijderen selecteren(klikken) en ‘Toepassen’ klikken. Let op: verwijderd is ook echt weg.

Bekijk alle categorieën

Links worden opgeslagen in categorieën. Om de links per ingedeelde categorie te bekijken klik op het ‘omgekeerde driehoekje’ en selecteer (klik) de link categorie die getoond moet worden.

Volgorde op naam

Links kunnen selecteerd worden op ID, naam, adres en waardering. Om één van deze selecties te bekijken, klik -alweer- op het omgekkerde driehoekje naast ‘Volgorde op naam’, selecteer (klik) je keuze en klik ‘Filter’.

Klik voor vergroting

Dit bericht is geplaatst in Links met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe without commenting